Aloha Coaching Program

Kezd az új életed ma!
Segítek, hogy megtaláld a megoldást és megváltoztasd az életed.

Készen állsz a változásra?

A coaching nem varázslat, de hatása varázslatos. Tarts velem és találd meg Te is az egyensúlyt az életedben. Tűzd ki végre a céljaidat és érd is el őket. Nekem segített és tudom, hogy neked is fog. Ne halogass tovább!

Mit tartalmaz az Aloha Coaching Program?

Orientációs beszélgetés

Az orientációs beszélgetés egy ismerkedés. Megbeszéljük miben tudok neked segíteni és miben nem. Hogy a témád, elakadásod “coaching téma”-e vagy más jellegű segítségre van szükséged. A beszélgetés alatt témád megtalálásában egy coaching kérdőív lesz a segítségedre. A beszélgetés semmire nem kötelez se téged, sem engem. A coachot, csakúgy mint az orvosokat kötelezi a titoktartás, így ez a beszélgetésünk is bizalmas.

Az orientációs beszélgetés Messengeren vagy Skype-on történik. Időtartama körülbelül 30 perc

Konzultáció

A konzultáció egy intenzív coaching szemléletű beszélgetés, amikor gyors megoldásra van szükséged. Azokban az esetekben különösen hatékony, amikor többnyire elégedett vagy az életeddel, körülményeiddel, de van egy konkrét dolog, amiben elakadtál, és amiben nem látod a megoldást. A cél az elakadás feloldása, ami segít a továbblépésben.

A konzultációt kérheted Messengeren, Skype-on, de akár személyesen is.

Megoldásfókuszú coaching folyamat

A folyamat során egy olyan életterületet veszünk célba, mellyel nem vagy maradéktalanul elégedett és amin változtatni szeretnél. Ilyen területek leggyakrabban: az időgazdálkodás, mozgás, testsúly, emberi kapcsolatok, munkahelyi problémák…

A folyamat során közösen meghatározzuk a témát, kitűzzük a célt, elemezzük a jelen helyzetet, a segítségemmel megkeresed a lehetséges megoldásokat, megteszed a szükséges lépéseket és haladsz a kitűzött cél felé, míg el nem éred azt.

A folyamat során meghallgatlak, kérdezek, eszközöket adok a kezedbe, vezetlek, de a lépéseket neked kell megtenned. A transzformáció csak akkor történik meg, ha teszel érte.

A folyamat időtartama 2 hónap. Ez idő alatt kb. 6 ülésen fogunk “találkozni”. A folyamat közben  e-mailben is rendelkezésedre állok.

Az üléseket Messengeren, Skype-on vagy akár személyesen is folytathatjuk.

Érd el végre a céljaidat!

Segítek Neked ebben, gyere és beszélgessünk. Foglald le a helyed ingyenesen most!

Árak

Orientációs beszélgetés

Messengeren vagy Skype-on. Időtartama kb. 30 perc

INGYENES

Konzultáció

Intenzív, coaching szemléletű beszélgetés,  Időtartama kb. 45-90 perc

12.000 Ft.

Megoldásfókuszú coaching folyamat

A folyamat időtartama 2 hónap. Ezalatt kb. 6 ülésre kerül sor. A folyamat alatt a kapcsolattartás e-mailben, igény szerint Az ülések Messengeren, Skype-on vagy személyesen zajlanak.

Az ülések hossza: kb. 45-90 perc

69.000 Ft.

Még mindig bizonytalan vagy?

Irj nekem!

 

eszter@alohacoaching.hu