Oldal kiválasztása

Történetek Nőknek

A női történetek írása egy novellapályázattal indult, melyre megírtam első gyermekünk elvesztésének történetét és mellyel Schaffer Erzsébet különdíjat nyertem. Ez a díj lendületet adott a novellaíráshoz. Rácz Zsuzsa írónő storycoaching tanfolyamán ismerkedtem meg a történetírás művészetével, előkészületben lévő novelláskötetem írásai pedig már Lackfi János Kreatív Írás kurzusán készülnek.

Freesterium

Félálom

A félálom átmenet az ébrenlét és az álom tartománya között. A könyvben található női történetek határokat feszegetnek, határokat lépnek át.

Női történetek, kérdésekkel és gyakorlatokkal a kövhöz készült egyedi festményekkel a Freesterium alkotóitól.

Luana E. Devout

Változók

Előkészületben.

A minőségi idő mesekönyvei

A boldog felnőttkor a gyerekkorral kezdődik. Pszichológiai kutatások szerint, életünk első 7 évében csupán scanneljük a külvilágot. Ekkor épülnek bele a tudatalattinkba azok a képek, programok, amik majd felnőttkori személyiségünk alapjai lesznek. A közös élmények, a közös emlékek olyan szilárd alapot jelentenek, melyekhez bármikor visszanyúlhatunk a nehezebb időkben. A minőségi idő mesekönyvei ebben segítenek.

Mesés útikönyv

Az 5 tornacsuka útinaplója (nem) csak gyerekeknek

5 családi történet a Balaton-felvidéken. Tarts az 5 tornacsukával és barangoljatok a Hegyestűn, Salföldön, Tihanyban, a tapolcai Tavasbarlangban és látogassátok meg a Pannon Csillagdát Bakonybélen. Műfaj: életmese Ajánlott korosztály: 3-10 év 76 oldal Keménykötés

Mesés útikönyv

Az 5 tornacsuka útinaplója – Hercegnők és Vitézek

Ebben a mesekönyvben 5 történetben fedezzük fel Magyarország várait és kastélyait. A mesekönyv foglalkoztató oldalakat is tartalmaz. Műfaj: életmese Ajánlott korosztály: 3-10 év 100 oldal Keménykötés

Kapcsolat

Honlap

www.5tornacsuka.hu

Email

eszter@5tornacsuka.hu