Oldal kiválasztása

Adatvédelem és ÁSZF

Segíthetünk?
 

Úgy gondolod, nincs szükséged adatvédelmi szabályzatra, tájékoztatóra?

 

Azt hiszed, hogy neked nem kell feltüntetned az Általános Szerződési Feltételeket a honlapodon?

 

Egészen biztos vagy ebben?

 

Hadd kérdezzünk!

 

 • Vannak termékeid, szolgáltatásaid, amelyeket akár közvetve, akár közvetlenül értékesítesz az internet segítségével?
 • Kapcsolatba léphetnek veled a potenciális vevők, ügyfelek?
 • Van a vállalkozásodnak e-mail címe, telefonszáma, amelyen keresztül az érdeklődők, a vevők elérhetnek téged?
 • Skype-on, videó chaten keresztül is tartasz konzultációt, ülést, tanácsadást?
 • Személyesen fogadod az ügyfeleidet?
 • Használod a közösségi médiát?
 • Ismered az ügyfeleid nevét, lakcímét, telefonszámát, születési adatait?
 • Vannak információid az egészségi állapotukról, a családjukról, az esetleges káros szenvedélyeikről? Megosztják veled a vallásukkal, a politikai nézeteikkel, a világnézeti meggyőződésükkel kapcsolatos információkat?
 • Birtokodban vannak a betegségeikre vagy vagyoni helyzetükre vonatkozó információk?

Ha a kérdések közül akár egyre is igen választ adtál, akkor bizony adatkezelő vagy. Ha pedig terméket értékesítesz, szolgáltatást nyújtasz, az Általános Szerződési Feltételekre is szükséged van. Már ha nem akarod el elmarasztaló hatósági döntést, a bírságkiszabást kockáztatni.

Mit tehetsz?

 

Talán az első gondolatod az lesz, hogy a dokumentumokat leszeded valakinek az oldaláról, átírod az adatokat, és kész, letudod a problémát. Ingyenes és gyors megoldás. De gondolj csak bele! Vajon tényleg ez a legjobb út?

Megpróbálhatod, de hidd el, nem érdemes kockáztatni! Minden vállalkozás – még ha hasonló termékeket vagy szolgáltatást kínál is – egyedi. Más, mint a többi. És ha annak a vállalkozásnak az ÁSZF-je, vagy az adatvédelmi dokumentációja, amelyről másolsz, nem passzol a tiédhez, nem fedi a valóságot, bizony nagy bajba kerülhetsz.

Akkor biztosan akad valahol egy iratminta vagy sablon, ami alapján te magad is elkészítheted – gondolhatod. Valóban. Nem is egy ilyen akad az interneten, amelyet megvásárolhatsz. De garantáltan jogszerű lesz a végeredmény, ha releváns szakmai tapasztalat nélkül te magad vágsz bele a kitöltésébe? Nyugodtan alszol majd? Egészen biztosan nem kezdesz el aggódni minden egyes ajánlatküldésnél vagy adatrögzítésnél azon, hogy vajon jól csináltad –e? Vajon tényleg megéri napokat ráfordítani, miközben ezt az időt az ügyfeleidre és bevételszerzésre is fordíthatnád? Mert az idő pénz.

 • Nos, ha úgy érzed, profikra bíznád a megvalósítást
 • Ha nem akarsz heteken át iratmintákat töltögetni, bízva a jó szerencsében és a gondviselésben
 • Ha el akarod kerülni a vállalkozásod fennmaradását veszélyeztető bírságokat
 • Ha olyan megbízható vállalkozást keresel, amely pénz-visszafizetési garanciát vállal

Jó helyen jársz!

 

Mi segíthetünk neked abban, hogy tevékenységedet továbbra is teljes nyugalomban, az ügyfeleidre figyelve végezhesd.

 

Tekintsd meg ajánlatunkat, és ha úgy érzed, minket kerestél, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

 

Ne feledd, joggal bízhatsz bennünk!

Segítség a segítőknek

Kik vagyunk?

Dr. Farkas Nóra

Jogi és közigazgatási szakvizsgával, vezetői tapasztalattal rendelkező jogász vagyok. Közel 15 évet töltöttem el a közigazgatásban, döntően a fogyasztóvédelem területen. Mindamellett, hogy az elmúlt másfél évtizedben oktattam, előadásokat tartottam, interjúkat adtam, publikáltam, széles körű rálátást szereztem a hatósági munka területére is. Megtanultam, mit vár el a hatóság az online térben megjelenő vállalkozásoktól, hogyan zajlik egy-egy hatósági ellenőrzés, mit írnak elő a jogszabályok. Ma már, szakmai tapasztalataim birtokában a vállalkozásoknak segítek. A hozzám fordulókat támogatom abban, hogy tájékoztató anyagaik – így különösen az Általános Szerződési Feltételek – garantáltan hatósági ellenőrzés biztosak legyenek. Mindezt kedvesen, korrekten, felkészülten, nem csupán a hatósági elvárásokat, hanem – meseíróként, cikkíróként, coach végzettségű segítőként – a vállalkozók problémáit, nehézségeit is ismerve, a sikeres és jogszerűen működő segítők érdekében dolgozva. Nap mint nap.

Dr. Jámbor Eszter

16 évet dolgoztam a közigazgatásban jogalkotóként és jogalkalmazóként. Szabálysértési hatóságként és jegyzőként is számtalan hatósági eljárást folytattam le kezdetben ügyintézőként, majd döntéshozóként.

2017 óta foglalkozom adatvédelemmel, adatkezelési szabályzatok írásával, amely mellé szívemnek kedves segítő szakmák társultak.

Jelenleg coachként, tanácsadóként és mentorként is segítem a hozzám fordulókat az adatvédelmi munka mellett. Utóbbi terén elsődlegesen a segítő hivatást választók támogatását, a NAIH biztos dokumentáció elkészítését tűztem ki célul.

Látom, hogy ezen a területen sok még a tennivaló, de hiszek abban, hogy érthető, korrekt tanácsokkal, szakszerű és korrekt munkavégzéssel jogszerűbbé tehető a vállalkozások működése. Nem meglepő, hogy az elkészített szabályzatokra – a kifizetett összeg erejéig – garanciát vállalunk.

Profilunk

Amiben segíteni tudunk

Adatvédelmi nyilatkozat készítése

A vállalkozásodra szabott adatvédelmi nyilatkozatot készítünk. Az elkészített szövegre garanciát vállalunk. Bevezető áron! Ára: 69.000 Ft.

ÁSZF készítése

Általános Szerződési Feltételek készítése, hatósági ellenőrzés biztosan. Bevezető áron! Ára: 69.000 Ft.

Kombinált Csomag

Adatvédelmi Nyilatkozat és ÁSZF elkészítése + ajándék iratminták Bevezető áron! Ára: 119.990 Ft.

Joggal Bízhatsz Bennünk!

Keress bizalommal! hello@farkasnora.com hello@alohacoaching.hu